23948sdkhjf

De är årets agenter

Välkänd modeduo har utsetts till Årets agent 2017.

Lindeblad & Wendin AB, som drivs av Hans Lindeblad och Martin Wendin, och som är agenter för Calvin Klein Underwear, Tommy Hilfiger Underwear och Bruun & Stengade har förärats utmärkelsen Årets agent 2017 av Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen under årsmötet och Trade Partner Summit på torsdagen. Duon är nu också nominerade till den internationella titeln Agent of the Year, The George Hayward Award, som delas ut i Helsingfors 26 maj av den internationella organisationen Internationally United Commercial Agents & Brokers (IUCAB).

Motiveringen lyder;

Med relationen till kunden som sin tydliga fokus och ett nära samarbeten med de varumärken man representerar har Lindeblad & Wendin AB lyckats avsluta sitt 14:e verksamhetsår med flera rekord, däribland högsta omsättningen sedan start och högsta vinst sedan start. Under året har man även passerat 100 miljonersvallen för mäklade varor för deras huvudmän och förvärvat nya prestigevarumärken inom underkläder för herr.

Engagemang och entusiasm i kundens lönsamhet är A och O för Lindeblad & Wendin AB. Med ett välförtjänt förtroende från de anställda liksom från kunden och huvudmännen har de byggt ett företag med en tydlig värdegrund och ett fokuserat uppdrag där man ser företagets roll och värdet de tillför tydligt. I företaget finns också mycket hjärta, vilket bland annat märks i de generösa gåvor och tid som investeras i organisationer som Ung Cancer, Barncancerfonden och Zelmerlöw & Björkman Foundation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188