23948sdkhjf

De investerar i The White Briefs

Modemärket har nya delägare som ska bidra med kompetens och kapital.

Henrik Jacobson, Niklas Norén och Tokyo- och Stockholmsbaserade arkitektkontoret Scott Rasmusson Källander går in som delägare i mode- och underklädesvarumärket The White Briefs, grundat av Henriette och Peter Simonsson 2009.

– Vi är superglada att vara med på TWB:s resa och ser att vi kan tillföra mycket då vi även besitter kompetens inom branding och konceptutveckling. Det finns en enorm potential för TWB produkter i Asien- inte minst i Japan där vi har delar av vår verksamhet. Vi känner att våra gemensamma tankar kring estetik, långsiktighet och kvalité är grunden till vår investering - här kan vi stärka varandra. Vi vill bredda våra affärsområden och ser mode som en viktig del i denna utveckling. Det är också, såklart, superkul att ha ansvar för skapandet av ett retailkoncept tillsammans med den kreativa delen av The White Briefs, säger Christian Rasmusson i en kommentar.

Henrik Jacobson och Niklas Norén har tidigare erfarenhet av att investera i modebolag som precis som The White Briefs befinner sig i en tillväxtfas. Enligt ett pressmeddelande ska bolaget inom en snar framtid även öppna en första butik, växa med e-handeln och anställa en global säljchef.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078