23948sdkhjf

Ny huvudarena för visningsdagar

För första gången sedan starten byter arrangören bakom Fashion Week i Stockholm huvudarena.

Huvudarena för Fashion Week i Stockholm blir i augusti Grand Hôtel och lokalerna Bolinderska Palatset samt Spegelsalen med tillhörande Strömsalongerna och Vapensalen. Därtill finns möjlighet till frukost, lunch och middagsevent på nya restaurang Rutabaga, med terass, i regi av Mattias Dahlgren. I lokalerna väntas visningar, seminrier och presentationer av vår- och sommarkollektionerna för 2018.

I ett pressmeddelande skriver arrangören att hotellet går in som långsiktig partner till Fashion Week Stockholm som drivs av branschorganisationen Association of Swedish Fashion Brands, ASFB, och medarrangören Brand Experience Scandinavia, BES. Berns Salonger har tidigare fungerat som huvudarena för arrangemanget sedan starten 2006.

Fashion Week äger rum 30 augusti till 1 september.

–Fashion Week Stockholm har under flera år påvisat vilken unik talang, kreativitet och innovation som Sverige besitter. Att vi nu inleder ett nytt spännande samarbete med Grand Hôtel som ny officiell arenapartner med dess fantastiska lokaler, service och verksamhet, ger oss en unik plattform för att ta ytterligare höjd och skapa nya möjligheter. Vi ser att vi tillsammans kan introducera flera nya inslag som kan attrahera både varumärken, gäster och partners. Vår förhoppning är även ett utvecklat stöd från staden framåt för att bistå en av Sveriges främsta kreativa näringar och exporter, säger Emma Ohlson, generalsekreterare för ASFB, Assocciation of Swedish Fashion Brands i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.067