23948sdkhjf

Nya tag för JC – nu byggs butikerna om

Företaget har gått igenom rekonstruktionen och ska nu ta fart med nytt koncept som bygger på kedjans historia.

Då en övervägande majoritet av borgenärerna stödjer ackordsförslaget så avslutades på onsdagen JC Jeans Companys rekonstruktion vid Stockholms tingrätt. Enligt ett pressmeddelande ska en ny varumärkesposition snart lanseras på marknaden som fått konceptnamnet Scandinavian Denim House. Exakt vad som innefattas framgår inte mer än att butikerna ska ses över och byggas om och en ny e-handelsplattform väntas se dagens ljus i maj.

–Efter en strategisk översyn av vår nuvarande situation kom vi fram till slutsatsen att vi måste närma oss marknaden på ett nytt sätt, och anpassa oss efter den snabbt förändrade retail-branschen, samt nya kundbeteenden. Vi måste förbättra vår service och vår kundupplevelse genom att ligga i framkant både teknologiskt och i vår förståelse för det nya landskapet. Vi behöver även effektivisera våra supportfunktioner centralt, säger Stefano di Martino, ny operativ chef för JC, i en kommentar.

Stefano di Martino är en av de nyckelpersoner som kedjan säger sig ha rekryterat för att få ordning efter rekonstruktionen. Han tillträdde i januari i år och lovar att kedjans snart ska bli lönsam.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.393