23948sdkhjf

Isbjörn med nya delägare

Grundartrion bakom e-handelsbolaget Addnature blir tredje största delägare i Isbjörn of Sweden.

E-handelsprofilerna Mathias Hedström, Klas Berggren och Martin
Larsson blir delägare i Isbjörn of Sweden.  Tillsammans förvärvar de  totalt 8 procent av bolaget som värderas till 24 miljoner kronor.

Mathias Hedström verkar sedan ett år tillbaka som styrelseordförande i barnklädesföretaget.

– Att den här fantastiska trion går in som delägare och investerar med både sitt engagemang, sin tid och sitt kapital är för oss ett tydligt kvitto på att våra satsningar har lett oss i rätt riktning. Klas, Martin och Mathias kompletterar varandra på ett oerhört bra sätt, vilket också har varit en stor del av deras framgång. De har ett stort kunnande inom sport- och outdoorbranschen liksom av att skapa en stark tillväxt för bolag, inte minst genom e-handel. Vi ser fram emot att tillsammans gå in i en spännande fas av tillväxt och utveckling, säger Maria Frykman Forsberg, vd och som tillsammans med Camilla Schmidt grundade Isbjörn 2005. Företaget befinner sig i ett expansivt skede och ska enlig uppgift  satsa stort även globalt i bland annat Tyskland och Kina.

Isbjörn säljer tekniska funktionskläder för barn mellan 0-14 år i kategorierna baby, kids och junior och har i dag återförsäljare i Skandinavien, Europa, Japan och sedan hösten 2016  i Kina.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078