23948sdkhjf

Ellos trippelrekryterar

E-handelsföretaget hämtar nya medarbetare från bland annat Netonnet och Jollyroom.


Marina Davarinou, Mathias Parkhagen och Jessica Egman. Foto: Ellos

Ellos är redo att växa, skriver bolaget i ett pressmeddelande, och meddelar att tre personer har rekryterats inom områdena marknadsföring, logistik och e-handel.

Marina Davarinou, som arbetar som marknadschef hos hemelktronikbolaget Netonnet, har rekryterats till rollen som varumärkeschef/Managing director, en post hon tillträder i mars. Marina Davarinou tar också plats i Ellos Groups koncernledning. Mathias Parkhagen är företagets nya logistikchef och kommer närmast från logistikbolaget DHL Freight services och har tidigare arbetat hos Nelly som verksamhetschef. Han tillträder under våren.

Ny e-handelschef är Jessica Egman som senast kommer från e-handelsbolaget Jollyroom där hon varit marknadsdirektör. Hon tillträder i februari.

– I och med dessa rekryteringar stärker vi vårt team med ett tydligt tillväxt- och lönsamhetsfokus. Vi har gjort en framgångsrik transformation av företaget och nu är det dags att öka takten i att leverera lönsam tillväxt […], säger Ellos vd och koncernchef Hans Ohlsson .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109