23948sdkhjf

De visar i Stockholm

Visningsveckan i Stockholm gör plats i schemat för både nykomlingar och modeföretag som gör comeback i visningssammanhang.
Söndag den 29 januari drar visningsarrangemanget Fashion week i Stockholm i gång och nykomlingar på schemat är LazoSchmidl, Emelie Janrell, Naim Josefi medan Hope, Hunkydory och Velour gör comeback. Övriga varumärken som på ett eller annat sätt är klara för att visa höstens kollektioner på det officiella schemat är ATP Atelier, Beckmans, Busnel, Daisy Grace, House of Dagmar, Ida Klamborn, Ida Sjöstedt, J.Lindeberg, L’Homme Rouge, Rodebjer, Stylein, Swedish Fashion Talents, Valerie och Whyred.

Visningsarenor blir som de senaste säsongerna Berns och Kulturhuset Stadsteatern och visningsdagarnas medarrangörer är Association of Swedish Fashion Brands (ASFB) och Xperience Group (XG) som fortsätter som medarrangör från förra säsongen. Mall of Scandinavia, American Express, Berns och Kronenbourg 1664 är partner.

Förutom visningar, presentationer och kringarrangemang väntas seminarier och paneldiskussioner som Fashion Talks, Bon Futur Talk och Creative Mornings.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079