23948sdkhjf

Ny vd hos Wesc

Tony Wester satt inte länge på posten som vd. Nu är det dags för ett vd-byte igen.
USA kommer att utgöra den största marknaden för Wesc under 2017, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Mer än 45 procent av försäljningen kommer att ligga på den amerikanska marknaden. Främst nämns framgångar hos Bloomingdale’s och Saks Fifth Avenue. Det är en av anledningarna till varför bolaget byter vd igen, efter bara några månader med Tony Wester på posten.

Bolaget rekryterar nämligen den nya vd:n Joseph Janus internt. Han kommer senast från posten som vd för bolagets verksamhet i USA, Wesc Americas Inc, där han arbetat under två år. Han kommer att arbeta ”främst” från bolagets kontor i New York. Hans primära fokus blir att leda arbetet för försäljning och distribution samt marknadsföring och pr, skriver bolaget.

– Som vd för Wesc America (…) har jag lyckats implementera en strategi där en slimmad organisation har varit effektiv och slagkraftig och jag tror att samma kommer att kunna genomföras i vår globala organisation och jag ser fram emot att direkt påbörja arbetet, kommenterar Joseph Janus.

Design och produktion kommer fortsatt att vara baserat i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079