23948sdkhjf

Brunngård till Norge

Skotillbehörsföretaget tar steget in i Norge med ambitionen att bli marknadsledande.
Skovårds- och tillbehörsföretaget Brunngård Group går in på den norska marknaden och ansvar för att etablera företagets produkter i grannlandet blir Henrik Johansson, som har ett förflutet som försäljningschef hos sport- och outdoorföretaget Vario Sport AS.
– Vi har stor respekt för den norska marknaden och de aktörer som är verksamma inom vår bransch. Men vi är unika när det kommer till att bygga värde för återförsäljarna. Vi erbjuder ett sortiment som rymmer en mängd starka varumärken, sammansatta i tydliga och behovsanpassade koncept för den nordiska marknaden, säger Lars Johansson, vice vd på Brunngård Group i en kommentar.

Planen är att bli marknadsledande i Norge, och därmed stärka hela nordenmarknaden, och göra samma resa som företaget gjort i Sverige där man lyckats fördubbla försäljningen på sex år. Företaget säljer varumärkena Springyard, Ulle, 52bones, Kvill ECCO, Grangers, Pedaq, Collonil och gör även private label. Återförsäljare av produkterna är framförallt sko- och sportfackhandeln.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062