23948sdkhjf

Hantverkarmode på Bygghemma

Depalma workwear som säljer arbetskläder med funktion och modekänsla ska sälja och marknadsföra varumärket via Bygghemmas plattform.
Depalma workwear och Bygghemma berättar i ett gemensamt pressmeddelande om det nya samarbetet, som innebär att de två aktörerna tillsammans skapar en specifik varumärkessida på bygghemmas plattform för att visa Depalma workwears uttryck och utbud.

-Vi är givetvis väldigt glada och nöjda med att få möjligheten att nå ut till våra Depalma-kunder via bygghemma och deras plattform. Bygghemma är inte bara skandinaviens största aktör inom segmentet, utan de säkerställer också att varumärkesintegriteten hos leverantörer bibehålls på ett formidabelt sätt vilket är av största vikt för oss. På så sätt får vi på Depalma workwear en fantastisk möjlighet att verka tillsammans med den största online aktören som fokuserar på premium segmentet inom byggvaruhandeln som når en väldigt bred publik – där vi känner oss hemma, säger Jonas Skommevik, vd för Depalma workwear i en kommentar.

Dagmar Forne/ Dagens Handel
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066