23948sdkhjf

Nya butiker för Twilfit

Underklädeskedjan öppnar butiker i Växjö och Liljeholmen i Stockholm.Twilfit kan lägga ett bra år bakom sig med försäljningsökning och förbättrat resultat.
Twilfit utvecklades väl under 2015, efter många tuffa år, och redovisar en försäljningsökning om 8 procent i jämförbara butiker. Omsättningen landade på 343 miljoner kronor. Under året tillsattes en helt ny ledningsgrupp, ett nytt butikskoncept sjösattes och därtill tillkom ett nytt uttryck i marknadsföringen. Nu ska tillväxt ske via de befintliga butiker men även med hjälp av nya butiker och en satsning på e-handel. I dagarna öppnar kedjan butik i Grand Samarkand i Växjö och efter det väntar en butik i Liljeholmens Galleria i Stockholm.

– 2015 var ett mycket spännande år för oss. Vi öppnade 2 nya butiker; Mall of Scandinavia i Solna och Kupolen i Borlänge, samt två butiker stängdes. Under året har vi arbetat intensivt för att uppdatera befintliga butikers uttryck. Vi ökade försäljningen med 8procent och fortsatte ta marknadsandelar på en mycket konkurrensutsatt marknad. Stark försäljningstillväxt och god kostnadskontroll gjorde att årets resultat efter skatt blev 5,7 miljoner kronor vilket är en kraftig resultatförbättring mot tidigare år, säger Kajsa Claesson, vd Twilfit AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.07