23948sdkhjf

Carlings med ny vd

Modekedjan får en ny vd som rekryteras internt. Han efterträder Rune Martinsen på vd-posten. Ambitionen är att växa på denimsidan.
Ronny Mikalsen har utsetts till ny vd för norska Varners modekedja Carlings. Han efterträder Rune Martinsen som efter 35 år har valt att avsluta sin anställning. Mikalsen har arbetat inom modekoncernen Varner i 15 år och kommer närmast från en säljchefstjänst.

– Jag känner mig förväntansfull och ödmjuk inför uppgiften att ta Carlings till nästa nivå och framförallt fokusera på jeansen. Jeans har varit och skall alltid vara en viktig delav Carlings identiteten, vi ska bli bäst på jeans i Norden, säger Ronny Mikalsen.

Därför satsar kedjan även på att bygga en ny denimlinje som lanseras i höst och som ritas av designern Martin Gustafsson. Han har tidigare arbetat för Acne Studios men har de senaste fem åren ritat modeetiketten Never Denim åt Carlings systerkedja Bik Bok. Förutom den egna denimlinjen är varumärken som Tiger Jeans, Neuw, Levis, Lee, Diesel, Nudie, Dr.Denim och Livid viktiga i sortimentet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062