23948sdkhjf

Ivyrevel i ny skepnad

I dag ska modevarumärket Ivyrevel, grundat av bland andra bloggaren Kenza, relanseras. Ett eget så kallat fashion tech lab i Stockholm ska byggas upp.
Det var i förra veckan som en av modevarumärkets grundare, bloggaren och modeentreprenören Kenza Zouiten hävdade att varumärket skulle läggas ned. Men nu sker istället en relansering globalt i samarbete med bland andra H&M Group. Det framgår av ett pressmeddelande och lanseringen sker i dag, den 7 april, med bland andra H&M som investerare och stöd inom produktion och med strategisk rådgivning.

– Vi är väldigt glada att stödja entreprenörerna som driver Ivyrevel på deras resa där de utforskar mötet mellan kreativt mode och teknisk utveckling och skapar ett varumärke för den digitala generationens kvinnor, säger Björn Magnusson, ansvarig för H&M CO:LAB, som är en del av H&M New Business.

Enligt flera medieuppgifter tidigare veckan ska H&M, genom dotterbolaget H&M Fashion, ha betalat 20 miljoner kronor för en femtedel av modevarumärket.

Förutom relansering grundas därtill ett eget så kallat "fashion tech lab" för modevarumärket i Stockholm. Varumärket är grundat av Dejan Subosic, Aleksandar Subosic, Kenza Zouiten och Gustav Springfeldt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062