23948sdkhjf

Campadre tror på vinst

2016 hoppas bolaget visa plusresultat. Detta efter en 40-procentig tillväxt och en förbättring av rörelseresultatet med 11 miljoner kronor i fjol.
Från en omsättning på 82 miljoner kronor 2014 gjorde bolaget en 40-procentig ökning i fjol till 115 miljoner kronor. Men nätaktören Campadre visar fortsatt rött resultat trots en resultatförbättring på 11 miljoner kronor.

Men vd Stefan von Stein är hoppfull inför 2016. Sedan september i fjol har Campadre gått med vinst, för första gången i bolagets åttaåriga historia. År 2020 räknar bolaget att omsätta 1 miljard kronor.

För att nå målet har Campadre genomgått en utvecklingsfas under ledning av Stefan von Stein. Bland annat har interna processer effektiviserats, sortimentet har utökats och den digitala närvaron ökat, enligt bolaget.

– Vi hade inte räknat med att växa så fort under 2015 så vi faktiskt kunde slå våra mål och dessutom vara lönsamma från september, säger han i ett pressmeddelande.

Ägarna bakom Campadre är Metros förre vd Pelle Törnberg , Patrik Hannell , New Waves huvudägare Torsten Jansson och före detta koncernchef för klädbolaget Retail and Brands, Mikael Sohlberg .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078