23948sdkhjf

Från fastigheter till jakt

JOBB & KARRIÄR Jaktklädesföretaget Chevalier har utsett en ny vd. En vidareutveckling av varumärket och organisk tillväxt, lyder bolagets mål för framtiden.
Johan Lind tillträder som vd för Chevalier under hösten. Han kommer närmast från vd-posten på Hökerum Fastigheter, en tjänst Johan Lind haft de senaste två åren. Tidigare har han bland annat varit försäljningschef på Tretorn Sverige, med fokus på jakt- och friluftssortimentet.

– Johan har med sin bakgrund både ambitionerna och möjligheterna att leda och vidareutveckla Chevalier. Han har dessutom en stark entreprenörskraft som tilltalade oss. Jag känner mig helt trygg i att lämna över till Johan, samtidigt som jag kommer att finnas kvar bolaget, säger Lars Björkman, nuvarande vd för Chevalier, i ett pressmeddelande.

Lars Bjökman kommer att sitta kvar i bolagets företagsledning.

– Att leda Chevalier mot något nytt, men samtidigt behålla dess klassiska jaktprofil ska bli väldigt spännande. Rollen kombinerar det jag tycker är roligt och det jag är bra på, och det är en naturlig fortsättning på min bakgrund inom konfektion och jakt, säger Johan Lind.

Chevalier har tagit fram jaktkläder sedan 1950. Bolaget omsätter drygt 60 miljoner kronor på 26 olika marknader. Chevalier är sedan 2015 en del i den familjeägda industrikoncernen Mellby Gård.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062