23948sdkhjf

Haninge Centrum byggs om

Stadium förnyar, H&M utökar och de gamla kontoren rivs ut och blir bowling och restauranger. Den är några av de saker som händer i Haninge Centrum fram till hösten -


I ett pressmeddelande skriver fastighetsägaren Grosvenor Fund Management att H&M öppnar på nytt till hösten 2016 med en uppdaterad butiksinredning i hela butiken, och att denna butik också kommer också att utökas med en ny entré. H&M:s butik får sammanlagt en yta på dryga 3 000 kvm över två våningsplan. Den nya butiken kommer också att inkludera inredningskonceptet H&M Home.

Stadium ska bygga om sin butik och uppgradera entrén. Butiken blir helt ny och inreds i enlighet med Stadiums senaste koncept. Den totala ytan utökas till cirka 1 200 kvm. Stadium planerar öppna den nya butiken under våren 2016.

Störst förändringar planeras ske i den gamla kontorsdelen i centrumet där det nya 4 300 kvm stora restaurang och nöjescentrumet Rollers n’ Bowlers just nu växer fram. Rollers n’ Bowlers planerar öppna i början av sommaren 2016.

– Det är jättekul att våra hyresgäster väljer att expandera sina butiker. För oss är det signaler på att det att de känner stark tilltro till den framtida utvecklingen för Haninge Centrum. Det är också roligt att vi kan satsa så mycket på mat- och nöjesutbudet och vara med och bidra till att det finns naturliga mötesplatser för alla i hela Haninge, säger Carl Strufve , Director Asset Management, Grosvenor Fund Management.

Dagens Handel/Dagmar Forne
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063