23948sdkhjf

Stockholm Fashion District invigt

På måndagen öppnade Stockholm Showrooms och Stockholm Shoe House för handel och mässa. På tisdagen öppnade Fashion Business Days och på onsdag är det dags för skomässa, Nordic Shoe & Bagfair.
På tisdagens var det dags för officiell invigning av de nya modeklustret Stockholm Fashion District i Nacka strand som innefattar permanenta showroom, tillfälliga utställare och mässor. Redan på måndagen öppnade nya Stockholm Showroom samt Stockholm Shoe House, som håller öppet under hela veckan . På tisdagen öppnade även Fashion Business Days som pågår fram till och med fredag den 12 februari. På onsdag den 10 februari är det dags för skomässan Nordic Shoe & Bagfair som sedan håller öppet till fredag den 12 februari. Habit är på plats och schema för veckan med seminarier och evenemang finns här.



Stockholms landshövding Chris Heister, närings- och innovationsminister Mikael Damberg, Stockholms Fashion Districts vd Helena Waker och Owe Löfquist, vd Tam Fastigheter inviger det nya modeklustret i Nacka strand.

Bild: Katarina Angelin
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064