23948sdkhjf

DRKN avslutade modevecka

Visningsdagarna i Stockholm fick en bombastisk avslutning med en catwalkvisning signerad nya livsstilsvarumärket DRKN. Därtill visade Ida Klamborn och J.Lindeberg lade fokus på damkollektionen med en presentation.
Fashion Week i Stockholm avslutades i god form med en storslagen visning signerad nya livsstilsvarumäret DRKN, grundat i fjol, som ritas av Erik Bjerkesjö och där bland andra WeSC grundaren Greger Hagelin ingår i ägarkonstellationen. DRKN hämtar inspiration från digital kultur och gamingvärlden. Läs en intervju med DRKN Indutries vd Fredrik Weisner i nästa nummer av Habit.









Ali Boulala på catwalken för DRKN.

J. Lindeberg visade upp damkollektion genom presentation med modeller på podier. Mycket päls, läder kombinerat med skira material, stickat och midja i fokus. Höstollektionen är den sista för den tidigare chefdesignern Jessy Heuvelink som lämnade posten strax innan jul i fjol.









Ida Klamborn visade dammode i mjuka material som sammet och manchester, ankelkorta byxor, inslag av starka färger och Carolina Gynning på catwalken.







Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063