23948sdkhjf

NA-KD i köptagen

I juldagarna genomförde NA-KD ytterligare förvärv. Två svenska e-handelsbutiker för snabbt, ungt mode plockas in i bolaget.
Jarno Vanhatapios nya e-handelsbolag NA-KD, Nakdcom One World AB har förvärvat e-handelsbutikerna Inspo.nu och Imso.com. Inspo.nu införlivas i Imso.com som i sin tur ska drivas vidare i ny form inom e-handelsgruppen. Sajtens produkter ska säljas både via Imso och NA-KD.

– Vi har en infrastruktur för att snabbt driva upp omsättning och minska operativa kostnader för e-handlare inom mode. Genom att tillsätta dedikerad personal och ta tillvara på NA-KD-gruppens operativa synergier har vi skapat en tre-siffrig procentuell tillväxttakt på bolaget country-dreams.se som vi förvärvade i maj i år. Vår målsättning är att nya Imso påbörjar en liknande tillväxtresa, säger Jarno Vanhatapio i ett pressmeddelande.

Linda Käll, grundare och ägare av Inspo följer med till NA-KD för att driva Imso vidare tillsammans med personal. Imso och Inspo har i dag främst försäljning i Norden 2015 omsatte sajterna cirka 6 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078