23948sdkhjf

Jessy Heuvelink lämnar J Lindeberg

Efter elva år på J Lindeberg slutar chefsdesignern Jessy Heuvelink för att arbeta med egna projekt.
Det har gått knappt två veckor sedan J Lindeberg annonserade att grundaren Johan Lindeberg återvänder till varumärket som kreativ konsult. Nu lämnar chefsdesignern Jessy Heuvelink företaget.
– Det är efter noggrant övervägande som jag har bestämt mig för att lämna min position som Head of Design på J Lindeberg. Jag vill gå vidare med andra intressen i mitt liv, så som mitt eget varumärke, JH Noctural, och andra mer artistiska projekt. Varumärket är redo för nästa kapitel och jag är tacksam och stolt över att ha varit en del av den fantastiska resan med att etablera den solida plattform som märket har i dag. säger Jessy Heuvelink i ett pressmeddelande.

På frågan om Jessy Heuvelinks framtida roll i företaget, svarade Stefan Engström, vd och delägare, nyligen i en intervju med Habit:
– Han arbetar kvar som head of design och ska i första hand jobba med herr men även dam och hålla ihop hela J Lindeberg.
Är designteamet på 15 personer med på noterna nu när Johan Lindeberg kliver in?
– Vi gör det här för varumärket. Johan är en stor visionär och många vill säkert jobba med honom. Johan tar mycket plats och det är ju hans namn på dörren. Sedan är många designer individualister …

Katarina Angelin/Kajsa Åström

Läs Habits reporter Kajsa Åströms intervju med Johan Lindeberg och Stefan Engström i Habit nummer 2, med utgivning 26 januari.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062