23948sdkhjf

Postnord med ny e-handelsexpert

Postnord hämtar sin nya e-handelsexpert från HUI research.
Carin Blom blir detaljhandelsanalytiker och e-handelsexpert hos Postnord Sverige. Hon kommer närmast från HUI research, där hon de senaste fem åren har varit analytiker med ansvar för bland annat Detaljhandelsindex, DHI, och e-barometern.

På Postnord Sverige ska Carin Blom ansvara för att vidareutveckla e-barometern till att innehålla mer makroanalys och utökad tolkning av hur detaljhandelns digitalisering medför nya krav för branschen när det gäller bland annat datadriven marknadsföring och logistik, enligt ett pressmeddelande.

Carin Blom blir också Postnords talesperson i frågor som rör konsumentbeteenden i allmänhet och detaljhandelns och e-handelns utveckling i synnerhet.

– Med Carin Blom tillförs vi ny kompetens kring konsumentbeteende, makroanalys och trender inom detaljhandeln. Vi får en ännu starkare röst när det gäller att tolka vad digitaliseringen av detaljhandeln innebär i form av nya krav på individualiserad marknadsföring och konsumentdriven logistik, säger Postnord Sveriges vd Anders Holm.

I mitten av januari tilltäder Carin Blom sin nya befattning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094