23948sdkhjf

Elvine gör rockad

Mattias Edenholm (bilden), företagets exportchef, tar även rollen som tillförordnad vd när Daniel Mänd fokuserar på design.


Grundaren och tidigare vd:n för bolaget, Daniel Mänd , ska fortsättningsvis axla rollen som designchef och kreativ chef. ”Nu har vi blivit så stora att det var nödvändigt att frigöra mer kreativ tid åt Daniel för att ytterligare förfina vårt erbjudande”, står det i ett pressmeddelande från företaget.

I stället kommer Mattias Edenholm (bilden) vid sidan av uppdraget som exportchef även ta vd-rollen, fast tillfälligt. ”Hur vi gör i framtiden vet vi inte ännu, men än så länge funkar det fint med två viktiga positioner då maskineriet är så pass väloljat”, skriver bolaget som fortsatt röner internationella framgångar.

Förutom Nederländerna, som är en av Elvines största marknader, sätter nu bolaget tänderna i USA-marknaden genom att ställa ut på Capsule i New York i slutet av januari. ”Det är inte helt enkelt att få en plats, så det är ett erkännande i sig att mässan har öppnat dörrarna för oss”.

Läs även: Elvine vinner utmärkelsen Årets leverantör
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062