23948sdkhjf

Thunmarker bekräftar: Vi ska öppna butiker

Tiger of Swedens vd, David Thunmarker, bekräftar nu för Habit att bolaget kommer att öppna permanenta butiker för varumärket Tiger Jeans.
Ett eget butikskoncept för Tiger Jeans rycker allt närmare. Med tre popup-butiker inom en tremånadersperiod – en i Köpenhamn i augusti och två i Stockholm som öppnar i veckan– är steget till permanenta butiker inte alltför långt borta. Det säger David Thunmarker , till Habit.
– Det är det som är meningen. Just nu är vi i popup-storefasen. Vi får se hur länge vi fortsätter att poppa upp, säger han och vill inte avslöja någon tidpunkt för den första ”riktiga” butiken eller var etableringen sker.

Inför öppningarna av de tillfälliga Stockholmsbutikerna på Hamngatan och Biblioteksgatan har butikskonceptet vässats efter erfarenheter från popupen i Köpenhamn, som fortsatt håller öppet.

Anledningen till retailsatsningen är att Tiger of Swedens denimlinje Tiger Jeans har rönt stora framgångar under de senaste fem åren.
– Vi har tillväxttal på en bra bit över 20 procent per år och vi har gått från 100 000 jeans för fem år sedan till 350 000 par förra året.

På etableringslistan står Norden. Men innan det rullas ut permanenta butiker är det troligt att fler tillfälliga butiker även testas i Norge och Finland, säger David Thunmarker.

Bildtext: Något slutdatum för den tillfälliga jeansbutiken som öppnade i Köpenhamn i augusti är inte klart. Butiken kommer att hålla öppet fram till våren, enligt vd David Thunmarker. Om den blir permanent vill han inte svara på.

Läs även: Jeansbutiker för Tiger
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078