23948sdkhjf

Från Nilson till Nelly

E-modehandlaren rekryterar finanschef och chef ansvarig för teknisk utveckling. Duon ska ingå i ledningsgruppen.
Ludvig Anderberg har utsetts till ny finanschef för Nelly som ingår i e-handelskoncernen Qliro Group. Han tillträder i höst och kommer närmast från samma position hos Nilson Group. Där hade han även ansvaret för affärsutveckling. Anderberg har även arbetat på olika positioner inom Lindex och efterträder Joachim Modigh.

Henrik Palmquist har utsetts till ny chef för teknisk utveckling. Han har tidigare erfarenhet av e-handelslösningar och konsumenthandel och kommer närmast från Capio. Dessförinnan arbetade han under flera år på Bokia som IT-chef och tillförordnad vd. Henrik Palmquist har tillträtt.

– Vi är mycket glada över rekryteringarna av Ludvig Anderberg och Henrik Palmquist. Ludvigs gedigna finansiella bakgrund och erfarenhet inom modebranschen samt Henriks kompetens inom IT och konsumenthandel kommer hjälpa Nelly i arbetet med att nå vår vision, att bli nummer ett i Norden inom mode online. Samtidigt som vi välkomnar våra nya medarbetare vill jag även tacka Joachim Modigh för hans tid på Nelly och önska honom stort lycka till i framtiden, säger Magnus Månsson, vd.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078