23948sdkhjf

JD Sports till MoS

När nya Mall of Scandinavia öppnar i höst är det med ett stort antal aktörer inom sportsegmentet. Bland andra Footlocker, Adidas och Gaastra öppnar butiker. Butikspremiär i Sverige blir det för Oakley, JD Sports och Nike.
Nya köpcentrumjätten Mall of Scandinavia gör en redig satsning i sportsegemnetet och Nike, brittiska sportkedjan JD Sports, Oakley och Gaastra öppnar första butikerna i Sverige i centrumet. Därtill öppnar bland andra Adidas, Björn Borg, Footlocker, Stadium, Intersport, Naturkomapaniet och Peak Performance.

Nike etablerar sin första butik, 500 kvadratmeter, i Norden i centrumet och Adidas öppnar en butik om 460 kvadratmeter som ska erbjuda skor, kläder och accessoarer för män, kvinnor och barn från både Originals och Sports Performance.

Brittiska sportkedjan JD sports öppnar en första butik i Norden och enheten i Mall of Scandinavia blir på 480 kvadratmeter och butikskonceptet innehåller spännande interaktiva delar som en digital vägg med fokus på sociala medier.

– Att erbjuda starka varumärken inom alla segment är en grundläggande del i vår ambition med Mall of Scandinavia, nu visar vi att även sport och sportmode är välrepresenterat, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco.

Koncept inom sport och sportmode i Mall of Scandinavia:
Adidas
Intersport
Oakley
Björn Borg
JD Sports
Peak Performance
Footlocker
Naturkompaniet
SATS
Gaastra
Nike
Stadium
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063