23948sdkhjf

Köpenhamnsmässorna lockade fler

Arrangörerna bakom Köpenhamnsmässorna uppges vara mycket nöjda med den gångna veckans initiativ. Enligt Ciff ökade antalet unika besökare till mässan med 8 procent. De internationella besökarna blir allt fler särskilt från Japan. Till kommande modevecka i februari fortsätter man att arrangera mässorna under tre dagar.
Ciff meddelar att augustiupplagan av mässan hade ett uppsving i antalet besökare med 8 procent, detta trots att mässan i år pågick under tre dagar istället för som tidigare fyra. Antalet internationella besökare ökade med 74 procent, och besökarna från japan, Storbritannien, Tyskland och Skandinavien var fler till denna upplaga. De skandinaviska besökarna var enligt mässan 22 procent fler särskilt från Sverige och Norge.

Även Revolver meddelar att den andra upplagan av mässan var lyckosam och att det nya konceptet togs emot väl. Mässan meddelar att drygt hälften av besökarna kom från Danmark och resten av Skandinavien men att det nya konceptet lockade även besökare från Centraleuropa, Asien och USA. Kommande modemässa i Köpenhamn äger rum 3 till 5 februari.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062