23948sdkhjf

Modebranschens toppnamn på Habits seminarier

I dag startar Entreprenörsveckan i Båstad, fyra dagar med ett hundratal seminarier. Habit bjuder på en späckad och inspirerande dag med bland andra Per Holknekt och Lindex vd, Ingvar Larsson, på programmet. Anmäl dig till de kostnadsfria seminarierna här.
På torsdag förmiddag den 25 juni kan man lyssna till Ingvar Larsson , vd Lindex, Per Holknekt , grundare av Odd Molly, och Caroline Hjelte , vd Rut & Circle. Ingvar Larsson kommer bland annat att prata om grundstenarna för modekedjans framgångar. Med utgångspunkt från det nylanserade varumärket Non Sense blickar Per Holknekt tillbaka på erfarenheter och insikter under flera år i modebranschen. Caroline Hjelte , vd för modekedjan Rut & Circle, delar med sig av bolagets resa in på den svenska retailscenen.

På eftermiddagen talar bland andra Tekos generalsekreterare Elin Lydahl om modeföretagens utmaningar och möjligheter på exportmarknaden och behovet av fler frihandelsavtal och tekniska regelverk som kan underlätta en modeexportsatsning. Martin Kössler , vd för Hugin Biz, ska tala om vikten av samarbete och att kunna dra nytta av, inte minst i exportsammanhang, även sina konkurrenter.

Samtliga seminarier är kostnadsfria.

Anmäl dig till: Modebranschens företagsledare och entreprenörer

Anmäl dig till: Modeexport för miljoner

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097