23948sdkhjf

Hon går till Moderådet

Svenska Moderådet rekryterar och tillsätter en affärschef, Head of Business. Hon har ett långt förflutet inom modebranschen, bland annat hos H&M. Tjänsten är ny.
Isse Smeds tillträder som affärschef, head of business, hos Svenska Moderådet. Hon ska ha ett försäljningsansvar för produkter och tjänster och utveckla kommande satsningar.

– Det känns otroligt spännande att vara med och utveckla Swedish Fashion Council. Organisationens inriktning med den kommersiella basen som också finansierar en icke vinstdrivande verksamhet och i många fall goodwill-projekt är en fantastisk utmaning. Jag ser också fram emot att möta det digra kontaktnät som Swedish Fashion Council besitter och skapa nya samarbetsmöjligheter, säger Isse Smeds.

Hon tillträder i januari och kommer närmast från rollen som onlinechef för H&M Home. Hon har också arbetat som försäljningsansvarig hos bland andra modeföretaget Rodebjer där hon byggt upp en säljorganisation och drivit butiksutvecklingen. Isse Smeds ska ingå i ledningsgruppen.

Så sent som i höstas bytte Moderådet vd efter tolv år då Elin Frendberg tillträdde och ersatte Lotta Ahlvar. Sofia-Li Gustafsson Molin har bytt tjänst inom företaget och finns nu rollen som creative director.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062