23948sdkhjf

De flyttar till Nacka Strand

Nu kommunicerar Agenturföretagen ett antal namn som flyttar till nya Stockholm Fashion District i Nacka strand.  
Mac Jeans, Steilmann, Oui och Soyaconcept flyttar till nya konceptet med fasta showroom, Stockholm Showrooms, som är en del av Agenturföretagens satsning på Stockholm Fashion District i Nacka Strand. Inflytten till de nya permanenta showroomen planeras till januari 2016 och ytan blir drygt 8 000 kvadratmeter.

- Vi ser fram emot att utveckla Oui som varumärke tillsammans med våra kunder i Stockholm Fashion District. Detta projekt är mycket spännande och en unik möjlighet att samla modebranschen och underlätta för våra kunder, säger Ulla Czitron på Oui i ett pressmeddelande.

Förutom nya fasta showrooms så finns ju Stockholm Skohus med 5 000 kvadratmeter permanenta showroom men även externa showrooms för mode och sport i området. Aktiviteter som sedan tidigare äger rum i Nacka Strand, två gånger per år, är mässorna Preview Fabrics & Accessories samt Nordic Shoe & Bag Fair. Nu tillkommer nya Fashion Business Days som med hjälp av starka internationella och svenska varumärken inom konfektion är tänkt ska locka till sig ledande modebutiker.

- Vi känner oss mycket trygga med Nacka strand eftersom vi vet att våra kunder kommer att hitta hit och få bra service i området. Tillsammans med den tydliga paketeringen av Stockholm Fashion District med de andra mässorna och eventen i området ser vi en mycket spännande framtid för Modesverige och vårt varumärke här, säger Ann-Charlotte Hardis på Steilmann.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094