23948sdkhjf

Bread & Butter i konkurs

Efter att den planerade januariupplagan av Berlinmässan ställts in är det nu dags för nästa bakslag.
Bolaget Bread & Butter GmbH & Co har ansökt om konkurs.
– Många kommer att förstå hur smärtsamt detta beslut har varit för mig. Men på grund av rättsliga skyldigheter hade jag inget val. Efter att januarieventet ställdes in har vi fått en oväntad våg av uppmuntran och stöd. Därför arbetar vi med ett alternativt koncept för januari 2015, ”Bread & Butter – back to the street”, för de som är villiga att ta nästa steg med oss och som fortfarande kan agera med så kort varsel, säger Karl-Heinz Mûller, grundare och vd för Bread & Butter, i ett pressmeddelande.

Konkursförvaltaren Christian Graf Brockdorff ska se över möjligheterna till rekonstruktion. Under tiden drivs webbshoppen och de två Berlinbutikerna 14 oz som ingår i bolaget vidare.

Vad som händer med Bread & Butters planerade mässa i Seoul i september 2015 framgår inte i pressmeddelandet.

Rekonstruktören säger till Sportswear International att ”man kommer att erbjuda största möjliga stöd i syfte att säkra den finansiella återhämtningen och den fortsatta verksamheten. Detta inkluderar utförande av planerade event under januari 2015.”

Läs mer om Bread & Butter ställer in januariupplagan , det nya initiativet ”Bread & Butter – back to the street” och Bread & Butter till Seoul.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078