23948sdkhjf

Best of Brands till Umeå

Best of Brands fortsätter att etablera butikskonceptet utanför Stockholm. Butiken öppnar i nya Ikano Retail Centre våren 2016.
Våren 2016 öppnar Ikano Retail Centre i Umeå och bland de cirka 90 butikerna kan nämnas modebutiker och kedjor som Best Of Brands, The Industry, Bik Bok, Volt, Kappahl, Indiska, Gina Tricot, Stadium, Intersport, MQ och Skocentrum. Butiken blir tredje etableringen utanför Stockholm för Best of Brands som öppnade butik i Mobilia i Malmö i somras och öppnar i nya Atollen i Jönköping till våren. I Stockholm finns butiker i handelsplatserna Mood, Kfem och Sickla köpkvarter.

- Umeå är för oss en oerhört viktig plats att finnas på, inte minst för att det är en expansiv stad med stark framtidstro. Vi vill erbjuda våra kunder en härlig köpupplevelse som präglas av inspirerande miljöer med modevärldens starkaste varumärken och kunnig och vänlig service. Det känner vi att vi kommer att kunna göra i Ikanos nya shoppingcenter i Umeå, säger Lars Rabenius, vd på Best of Brands.

Ikano Retail Centres finns i dag i Linköping, Sundsvall, Västerås, Kungens Kurva och Kuopio i Finland. Bolaget äger också 8 volymhandelsplatser och undersöker möjligheterna till nya shoppingcenter i Kållered utanför Göteborg och i Söderstaden i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062