23948sdkhjf

Reebok i förvärvartagen

Reebok International har köpt ett brittiskt sportvarumärke och inlett samarbete med välgörenhetsorganisationen Fight For Peace.
Reebok har köpt sportvarumärket LUTA som grundades av britten Luke Dowdney 2011. Varumärket stödjer direkt Fight For Peace genom att donera hälften av intäkterna till organisationen då organisationen och sportvarumärket har samma grundare. Fight For Peace erbjuder ungdomar utbildningsprogram; ledarskapsutbildning parat med kampsportsövningar. Organisationen startades i den brasilianska favelan Complexo da Maré år 2000: Dessutom finns en akademi i London som startades 2007 samt ett antal mindre akademier runt om i världen.

- Vi är väldigt hedrade över detta samarbete med Fight For Peace och att kunna inkludera LUTA i vår portfolio. Arbetet Luke Dowdney och hans team har gjort för att hjälpa ungdomar med svåra utmaningar är enastående och är något vi ser fram emot att stödja och expandera så att vi kan hjälpa ännu fler behövande ungdomar, säger Reeboks vd Matt O’Toole i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078