23948sdkhjf

Hansen & Jacob i damsatsning

I höstas lanserades en mindre damkollektion i tio butiker i Norge och Sverige. Lanseringen föll väl ut och nu gör företaget en utökad satsning till våren med fler plagg och även skor i damsortimentet.
Efter en framgångsrik lansering av en mindre damkollektion i höstas utökar nu Hansen & Jacob satsningen på dam till våren.
– Vi har under flera år fått frågan när vi skall börja med dam, då flera butiker med både dam- och herrsortiment har noterat en efterfrågan också från slutkunder. Många kunder tycker att flera av våra produkter på herr även skulle passa bra för dam. Satsningen har mottagits väldigt positivt, framförallt på byxor där modell, passform och detalj har fyllt ett tomrum, säger Håkan Petterson, marknadsansvarig till Habit.

I höst har kollektionen bestått av bland annat chinos och tröjor i lammull och kashmir samt bomullsskjortor. Nu utökas sortimentet med bälten, skor, jackor och kavajer men även pikéer och rugbytröjor. Kollektionen har sålts via tio utvalda butiker i Sverige och lika många i Norge. I Sverige har bland andra Sporty Fashion i Höllviken, Märkesbutiken i Båstad, Carl Anders i Halmstad, Butiken på landet i Apelås, Ekbergs Dam i Kristianstad och Jb:s i Falun sålt damkollektionen och enligt Håkan Petterson ska den fortsatta satsningen ske långsiktigt och selektivt via butiker med hög servicegrad.
Hansen & Jacob grundades 2005 och har huvudkontor i Helsingborg. Försäljningen av herrkläder sker i dag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Frankrike. PH
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094