23948sdkhjf

afKlingberg i nytt samarbete

Även om afKlingberg levererade första skokollektionen ut till butik så sent som i höstas så blickar duon bakom företaget redan ut på nya marknader. Nu har ett nytt samarbete med Mildh Press i Finland inletts.
I höstas lanserades varumärket afKlingberg i butik och även om företaget, som drivs av Jessica Lakhall och Zenitha Strömblad, har ambitionen att bygga varumärket långsamt och stabilt är det redan dags att utöka närvaron i Norden ytterligare. Nu har de inlett ett nytt samarbete med Mildh Press i Finland.
– Vi koncentrerade oss först på den svenska marknaden. Vi har även några få återförsäljare runtom i Norden i höst, men nu det är redan dags att utöka närvaron tydligare. Efter bara en säsong på marknaden så känner vi att Finland är en så viktig marknad för oss att vi redan behöver en pr- partner, säger Jessica Lakhall från afKlingberg till Habit.

NK Damskor är en av företagets största kunder och Jessica Lakhall konstaterar glatt att försäljningsresultat överträffat deras förväntningar. Till kommande säsong visar afKlingberg kollektion för hösten 2015 endast från showroom för inbjudna gäster. PH
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11