23948sdkhjf

Jaktia till Umeå

Till våren öppnar Jaktia ny konceptbutik i Umeå. Butiken blir en av kedjans större satsningar i Norrland. Och tjänster blir en viktig del av erbjudandet.
Jaktia i Umeå blir Norrlands största Jaktiabutik med 700 kvadratmeter.?Umeåbutiken kommer att ägas och drivas av Jöns Petter Lidström och Anders Lundström som båda har en lång och gedigen erfarenhet från handel.?Jöns Petter Lidström har tidigare bland annat varit delägare av Hotell Dragonen i Umeå och är i dag koncernchef för fastighetskoncernen Dcap i Sverige AB. Hans stora intresse är sportfiske.?Anders Lundström är också en hängiven sportfiskare men framför allt jägare. Han kommer närmast från Yamaha Center i Umeå där han varit säljare.

– Det här känns som en mycket bra lösning. Vi har fått ett superläge i Umeå, säger Jaktias vd Lars Martinsson och tillägger:?
– Umeå som expansiv universitetsstad är mycket viktig för oss.

Enligt HUI:s expert Henrik Vestin kommer ”Umeå att bli Sveriges hetaste handelskommun”.

I och med butiken i Umeå tar Jaktia sitt koncept vidare och breddar sortimentet för att attrahera nya kundgrupper inom fritid och uteliv.?
– Förutom jakt, fiske och uteliv kommer vi även att erbjuda jakt och fiskeresor, vapenreparationer samt intensivkurser i jägarexamen. Vi kommer också att satsa mycket på aktiviteter och kundevenemang och vill att butiken ska fungera som en naturlig mötesplats för våra kunder, säger Jöns Petter Lidström.
YÅ/ Dagens Handel
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093