23948sdkhjf

Ten Points testar USA

Genom en tillfällig butik på Lower Manhattan i New York tar det svenska skovarumärket tempen på USA-marknaden. – Förhoppningen är att det finns ett intresse, säger marknadschef Magnus Palmér till Habit.
Det är bolaget Tictail, som levererar e-handelssystem, som står bakom initiativet att öppna en tillfällig multibrandbutik i New York. I skaran av varumärken finns Ängelholmsbaserade Ten Points som har valt ut sina 60 bästsäljande skor till New York-butiken.

Skovarumärket finns inte i dag på den amerikanska marknaden men har en förhoppning om att i framtiden etablera sig där. Företaget har redan fått förfrågningar.
– På tyska mässan Bred & Butter visade en rejält stor kund i USA intresse för oss. Vi har en dialog, säger Magnus Palmér till Habit. Men det är mycket som ska klaffa.

För en månad sedan lanserade Ten Points e-handel. Redan har företaget sett ett stort intresse från amerikanska och kanadensiska kunder. Tillsammans med pop up-butiken, som öppnar i morgon torsdag och som har öppet en månad, hoppas Magnus Palmér att få ett svar på om Ten Points attraherar amerikanarna.
– Förhoppningen är att se om vårt hållbara mode går hem där.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063