23948sdkhjf

Arkivet värvar från Åhléns – tillsätter tre nya topproller

”Vi har goda förutsättningar att fortsätta växa”, konstaterar vd Martin Hallander.

Arkivet har haft starkt tillväxt på senare tid och gjorde under maj sin bästa månad hittills, enligt bolaget. 

– Maj blev vår bästa månad någonsin och befäster den positiva trend som är ett kvitto på att kunderna uppskattar vårt erbjudande att cirkulera sin garderob på ett enkelt sätt i en inspirerande miljö. Samtidigt ställer det krav på att vi hela tiden utvecklas för att vara fortsätta vara relevanta och kunna välkomna alla nya kunder, säger Martin Hallander, vd på Arkivet i en kommentar.

Nu utökar secondhandkonceptet sitt team med tre nya chefer. Anna Wahlgren värvas från Åhléns City där hon tidigare ansvarat för varuhusets visuella uttryck. Det blir nu hennes nya ansvar för Arkivets secondhandbutiker. Louis Bournobuke, med tidigare erfarenhet från bland annat Solkompaniet ansluter som ny finanschef och Lisa Djerfsten, redan verksam inom företaget, tar ett steg upp som kommersiell chef med ett bredare ansvar för kundupplevelsen.

– Vi är glada att kunna välkomna Louis och Anna till Arkivet och stolta över att Lisa får rollen som kommersiell chef. Med deras kompetens, tillsammans med det fantastiska team vi redan har på plats, har vi goda förutsättningar att fortsätta växa och möta våra kunder på ett bra sätt, fortsätter Martin Hallander.

Secondhandkedjan förbereder sig nu för att öppna sin femte fysiska butik, i centrala Göteborg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078