23948sdkhjf

Lundbergs byter läge och dubblar ytan

Femman i Göteborg får ny hyresgäst, två befintliga butiker flyttar till nya lokaler.

Fastighetsbolaget Hufvudstaden meddelar att det får en ny hyresgäst i Femman i Göteborg under sommaren. Därutöver kommer två befintliga gäster, Partyland och Lundbergs, att flytta till nya lokaler i samma galleria, enligt ett pressmeddelande.

Den nya hyresgästen är DRM-LND (Dreamland), ett koncept av Happy Socks-grundaren Mikael Söderlindh där kunden kan skapa personliga mobilskal och smycken. Bolaget kommer att öppna en butik på cirka 90 kvadratmeter i augusti. Detta blir kedjans tredje butik. Konceptet hade premiär i Täby Centrum i fjol och öppnade därefter i Gallerian i Stockholm. DRM-LND finns även i Telias flaggskepp på Kungsgatan i Stockholm. Planen är att öppna ytterligare en butik i Stockholm samt att expandera internationellt.

Lundbergs kommer samtidigt att flytta till nya lokaler på 100 respektive 190 kvadratmeter. Lundbergs nya lokal blir mer än dubbelt så stor som den man har i dag.

– Det är otroligt roligt att få en sådan fin bekräftelse på Femmans attraktivitet bland både varumärken och kunder, säger Malin Måhlin, uthyrare för butiker på Hufvudstaden.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094