23948sdkhjf

Hon är ny ordförande för branschorganisation

Vice ordförande tar över styrelseklubban. 

Vid Trade Partners Swedens årsstämma den 16 maj valdes Camilla Kock till styrelsens ordförande. Hon efterträder Vanessa Leporati som väljer att avgå efter fyra år på posten. 

Medlemsorganisationens uppgift är att främja handeln i Sverige och utomlands. 

– Just nu händer det oerhört mycket i transformationen till digital handel. Jag ser fram emot att vara med och utveckla organisationen genom att tänka framåt, och att bidra till lösningar som hjälper våra medlemmar i den digitala processen, säger Camilla Kock i en kommentar.

Camilla Kock har varit ledamot i styrelsen sedan 2010 och har varit vice ordförande sedan 2020. Hon har en bakgrund i modebranschen och grundade Non stop agenturer och Never stop agenturer som specialiserade sig på underkläder och strumpor och hade Calida och Falke in Sweden i portföljen. Hon har jobbat som affärsutvecklare på Klarna och har i dag rollen som Nordic partner development manager på betal- och transaktionsföretaget Worldline. 

Vanessa Leporati säger i en kommentar att hon lämnar över till ett ”otroligt starkt team”. 

– Jag är stolt över det som vi har åstadkommit de senaste åren som organisation och för den positionen vi har i sko- och modebranschen, och har fullt förtroende för att Camilla och Anna-Karin tillsammans med Helena Waker och det fantastiska teamet kommer att ta Trade Partners Sweden till nya höjder.

Anna-Karin Abdon, förbundsjurist på Trade Partners Sweden, valdes under stämman till vice ordförande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062