23948sdkhjf

Herrkedjan öppnar i Helsingborgs citykärna

Det svenska herrvarumärket John Henric etablerar sommarbutik.

Efter öppningar i Uppsala och två butiker i Oslo slår kläd- och accessoarkedjan i slutet av maj upp en tillfällig butik på Stortorget i Helsingborg. Lokalen ägs av Elite Hotel Mollberg och ligger strax nedanför Terasstrapporna och nära gågatan Kullagatan. Här stannar varumärket hela sommaren. 

Enligt John Henrics vd och medgrundare, John Ekström, är kundbasen stark i staden.

– Helsingborgs stadskärna är en personlig favorit och absolut en av Sveriges vackraste platser. John Henric har en stor kundkrets i Helsingborg och klientelet är väldigt passande för affordable luxury för män, vilket vi är ledande inom. Vi ser fram emot att komma ännu närmre våra kunder tack vare den nya butiken. Dessutom är Helsingborg en fantastisk sommarstad, vilket gör det extra roligt att öppna en sommarbutik just här, säger han.

HBG Citys etableringsansvariga Martin Klinteberg är nöjd.

– Popup-lösningar ger varumärken möjlighet att prova på Helsingborgs stadskärna för sitt koncept för eventuella permanenta butiker i framtiden. Området kring Kullagatan har stort fokus på stilsäkert mode, vilket är helt i linje med John Henrics utbud. Vi är glada att kunna erbjuda både helsingborgare och besökare ett ännu bredare modeutbud under några intensiva sommarmånader, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093