23948sdkhjf

Här etablerar sig smyckesföretaget

På adressen Korsgatan 24 i Göteborg öppnar Edblad butik om 50 kvadratmeter den 31 maj. Butiken blir smyckesaktörens första i staden och följer på bland annat fyra butiker i Stockholm, varav den fjärde öppnade i Fältöversten i Stockholm tidigare i vår.

–Vi ser mycket fram emot att äntligen få öppna vår första konceptbutik i Göteborg, och dessutom med ett inredningskoncept som andas det nya moderna Edblad. Vi har många kunder som efterfrågat en Edblad butik i denna vackra stad, och nu äntligen slår vi upp dörrarna till en lika vacker butik , säger vd Eva Boding.

Det nya butikskonceptet är framtaget tillsammans med arkitektbyrån Boys Don't Cry.

I en intervju med Dagens Handel i november i fjol och i samband med att aktören öppnade ett nytt logistikcenter i Norrtälje meddelade vd Eva Boding att Edblad stod inför en större expansion, också internationellt, som bland annat omfattade fler fysiska butiker men även satsning digitalt. Edblad har haft en kraftig tillväxt och redovisade en omsättning på drygt 175 miljoner kronor 2022 och rörelseresultat, ebit, uppgick till 23 miljoner kronor. Den goda tillväxten ser ut att hålla i sig och nu meddelar Edblad att tillväxten uppgår till 20 procent mot föregående år.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063