23948sdkhjf

Toppchef lämnar Lindexkoncernen

Har arbetat över 30 år för koncernen.

Lindex Group stuvar om i koncernledningen. Tove Westermarck har nytt jobb och lämnar därmed ledningsgruppen och sin roll som operativ direktör för Lindexkoncernens Stockmanndivision.

– Jag har under min karriär haft privilegiet att utveckla Stockmann i en bred och internationell riktning, samt fått jobba tillsammans med fantastiska medarbetare. Mitt varma förhållande till bolaget kommer att fortsätta även när jag nu övergår till ett nytt jobb, säger Tove Westermarck i en kommentar.

Tove Westermarck började arbeta för Stockmann 1991 och har haft sin nuvarande position sedan 2023. Under hennes långa karriär har hon haft en betydande roll i utvecklandet av Stockmanns varuhus- och näthandelsverksamhet, haft flera krävande ledarskapspositioner och tillsammans med medarbetarena genomgått många förändringsfaser, påpekar vd Susanne Ehnbåge i en kommentar,

– Jag vill redan i detta skede tacka Tove för hennes målmedvetna arbete för att förbättra lönsamheten för Stockmanns affärsverksamhet samt utvecklandet av Stockmanns varumärke och kundupplevelser, tillägger Susanne Ehnbåge.

Rekryteringsprocessen för en ny operativ direktör har inletts. Tove Westermarck fortsätter i sin roll inom Lindexkoncernen fram till hösten 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.406