23948sdkhjf

Klart: Åhléns säkrar läget i Stockholm

Osäkerheten kring varuhuset vid Fridhemsplan är över.

Läget för Åhléns var hotat i och med en renovering av fastigheten vid Drottningholmsvägen i Stockholm. I det så kallade Åhlénshuset har det förberetts för en stor ombyggnation där flera butiker har flyttat. Något även Åhléns kommer att göra, men bara tillfälligt. 

Nu är det klart att Åhléns-varuhuset flyttar tillbaka när renoveringen är klar, vilken beräknas ta två år. Åhléns meddelar i dag att bolaget har tecknat ett "långt" avtal med Alecta Fastigheter. 

Åhléns flyttar in i april 2026 på 2 550 kvadratmeter. Fram tills dess kommer butiken att husera i en tillfällig och mindre lokal med entré från Sankt Eriksgatan.

– Jag tror verkligen på fysisk handel och är därför mycket glad över att framtiden är säkrad för vårt Åhlénsvaruhus på Fridhemsplan. Nu ser vi fram emot att vårt varuhus efter renoveringen kan fortsätta att inspirera och erbjuda våra gäster en riktigt bra service och fantastisk shoppingupplevelse i en modern lokal framöver, kommenterar Ayad Al-Saffar, vd Åhléns, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079