23948sdkhjf

Här öppnar Dedicated sitt flaggskepp: ”Fysisk butik ett hållbarare alternativ”

Satsar på en tredje butik i Stockholm.

Etableringarna i Gallerian i Stockholms city och Götgatan på Södermalm följs av ytterligare en citybutik i slutet av mars då Dedicated öppnar på 180 kvadratmeter på Sergelgatan 12. Varumärket blir granne med Urban Outfitters och Arkivet. 

Varför ytterligare en butik i Stockholm?

– Detta blir Dedicateds första flaggskeppsbutik där vi visar hela varumärkets kollektion och kategorier som vi producerar: ytterkläder, vävda skjortor, klänningar, byxor och grovstickade tröjor, t-shirts, underkläder samt badkläder. Butiken kommer också att rymma ytor för att förklara varför det är så viktigt med ansvarsfull produktion och materialval. Våra existerande butiker är kvarlevor från T-shirt store-dagarna och har blivit alldeles för små, säger Johan Graffner, vd och medgrundare till Habit.

Hur betydelsefullt är det med fysisk närvaro för Dedicateds verksamhet?

– Vi satsar vidare på fysisk handel eftersom det hjälper oss att kunna erbjuda optimal kundservice. Det är såklart även positivt att vi syns mer. Med tanke på alla frakter och ompackningar som e-handel kräver så är fysisk butik även ett hållbarare alternativ.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109