23948sdkhjf

Hon blir ny vd för Hantverkarna

Li Pamp har utsetts till ny vd för Hantverkarna Stockholm och Hantverkarnas riksorganisation.

Li Pamp kommer senast från tjänsten som vd för Stockholms Auktionsverk, men är kanske mest känd från sin roll som antikexpert i tv-program som Bytt är bytt, Antikdeckarna och Antikmagasinet.

– Jag är både stolt och glad över att få möjligheten att leda denna fantastiska förening in i framtiden. Min ambition är att tillsammans med engagerade medarbetare och föreningens alla kunniga medlemmar synliggöra hantverkets betydelse för ett hållbart samhälle. Vi har en stark position att förvalta och ett viktigt arbete framför oss. Jag hoppas kunna bidra med mitt driv och förmåga till kommunikation kring hantverkets viktiga plats, säger hon i en kommentar.

Li Pamp har även varit rektor för Auctionets utbildningssatsning Auctionet Academy och har tidigare samarbetat med Hantverkarna Stockholm. Inte minst har hon lett de senaste årens Gesäll- och Mästarbrevsutdelning i Blå Hallen i Stockholms stadshus.

– Jag blev väldigt glad när Li tackade ja till uppdraget Jag är övertygad om att hennes passion för äkta hantverk och hennes kunskap tillsammans med ett stort kontaktnät kommer att bli en positiv kraft både för föreningen och alla våra medlemmar, säger Stefan Fritzdorf, styrelseordförande i Hantverkarna Stockholm.

Li Pamp tillträder i maj och efterträder Mari-Louise Franzén, som varit tillförordnad vd sedan maj 2023.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125