23948sdkhjf

H&M slår igen herrbutik och stänger tillfälligt butiker

Flera förändringar är på gång i H&M :s butiksnät i Stockholm, skriver Market. Butiken på Drottninggatan 56 har stängt och kommer att öppna i höst igen med en ny butiksdesign. 
– Vi kommer att göra en omfattande renovering av vår butik på Drottninggatan 56. Butiken är stängd i samband med ombyggnationen och öppnar igen hösten 2024 med en ny butiksdesign som levererar inspirerande mode. Vi välkomnar våra citykunder till vår H&M-butik på Drottninggatan 50 under tiden, säger Dirk Roennefahrt, H&Ms försäljningschef i Sverige och Finland, till tidningen.

Även modekedjans butik i Västermalmsgallerian håller stängt för renovering och öppnar igen i mars. Butiken i Mall of Scandinavia byggs också om under de närmaste månaderna, men då bygget genomförs i etapper håller butiken öppet som vanligt.

Som Habit tidigare har rapporterat kommer H&M att återvända till Hamngatan 2025.

– Hamngatan är en speciell plats för oss med stort symboliskt värde där våra kunder vill att vi ska finnas, tillägger Dirk Roennefahrt.

Samtidigt kommer H&M:s herrbutik på Norrmalmstorg att stänga i slutet på mars.
”Beslutet att stänga butiken vid Norrmalmstorg har tagits som en del av utvärderingen av vår butiksportfölj och den övergripande investeringen i våra butiker i Stockholm”, skriver H&M i ett mejl till Market.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078