23948sdkhjf

Branschprofil värvas till rekryteringsbolag

Hans Lindeblad blir franchisetagare till Omnistaff. ”Ska hitta de kommande stjärnorna i branschen.”

Rekryterings- och bemanningsföretaget Omnistaff med fokus på mode- och sportbranscherna vill stärka greppet om Stockholm. Därför knyts profilen Hans Lindeblad till företaget som franchisetagare.

Hans Lindeblad har ett 30-årigt förflutet i modebranschen. I drygt 20 år har han drivit agenturen Lindeblad & Wendin tillsammans med Martin Wendin. Företaget hade agenturen i Sverige för bland annat Calvin Klein Underwear och Bruun & Stengade. Tillsammans lanserade de herrvarumärket Less Worries 2021. 

Det nya uppdraget på Omnistaff beskriver Hans Lindeblad som spännande.  

– Jag ges chans till nya intressanta uppgifter och får vara kvar i en bransch där mitt nätverk är starkt. Härligt att fortsatt vara i ett sammanhang som jag har mycket erfarenhet av. [...] En av Lindeblad & Wendins viktigaste tillgångar var våra anställda, så onekligen är rekrytering något jag kan. Det ska bli fantastiskt att tillsammans med Omnistaff få möjligheten att hitta guldkornen och de kommande stjärnorna i branschen för olika kunder, säger han.

Parallellt kommer Hans Lindeblad att fortsätta driva Less Worries med Martin Wendin.

– Jag med lite mindre engagemang än Martin eftersom jag kommer att ägna största delen av min tid åt Omnistaff, säger han till Habit.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079