23948sdkhjf

Miljardbolaget förstärker butiksportföljen i Skåne

Lågpriskedjan Lager 157 öppnar i Båstad. Samtidigt säkrar bolaget tio lägen fram till 2029. 

2022 passerade bolaget en omsättning på 2 miljarder kronor. Samma år äntrade Lager 157 den danska marknaden, där flera svenska bolag tidigare har misslyckats. Under 2022 och fjolåret har expansionstakten varit hög, både på hemmamarknaden och i Norden. 

Under våren fortsätter Lager 157 på inslagen väg och öppnar på handelsplatsen Entré Båstad i den skånska tätorten. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Samtidigt förlänger klädkedjans hyreskontrakt med Svenska Handelsfastigheter tio orter runt om i Sverige, från Kristianstad i söder till Luleå i norr. De nya avtalen sträcker sig fram till 2029. Totalt omfattar de elva hyresavtalen drygt 20 000 kvadratmeters butiksyta.

– Tillsammans fortsätter vi bygga starka handelsplatser på befintliga orter samtidigt som vi adderar med ny butik i Båstad, en för oss spännande ort där vi ser stor potential för vårt varumärke. Glädjande är också att vi nu tillsammans med Svenska Handelsfastigheter uppdaterar samtliga hyresavtal med grön bilaga som linjerar med vårt långsiktiga hållbarhetsarbete, säger Stefan Palm, vd  och ägare för Lager 157, i en kommentar.

Lager 157 har enligt sin hemsida i dag åtta butiker i Skåne. Båstad blir nummer nio. 

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.066