23948sdkhjf

Peak Performance värvar toppnamn från Adidas

Han ska leda outdoorbolagets internationella satsning på konceptbutiker.

Oskar Hammar är ny retailchef på Peak Performance. Han har en mångårig erfarenhet från modebranschen och kommer senaste från rollen som global retailchef på Adidas. Han har tidigare erfarenhet från bland annat J. Lindeberg och Daniel Wellington.

– Med Oskars imponerande internationella retailerfarenhet och starka ledarskapsförmåga är jag övertygad om att han kommer att kunna skapa dessa mötesplatser på ett framgångsrikt sätt, säger Sara Molnar, vd på Peak Performance, i en kommentar.

Bolaget är i en intensiv fas där man tar andelar på flera internationella marknader. Under det senaste året har nya butiker i öppnat i bland annat Österrike, Japan och en ny konceptbutik i Vancouver. 

Det är Oskar Hammar som ska leda Peak Performance satsning på konceptbutiker. Närmast på tur står öppningen av Peak Performances första konceptbutik i Berlin i december.

– Peak Performance är på en spännande expansionsresa och det ska bli otroligt kul att nu vara med på denna. Med min erfarenhet inom branschen och en stor passion för outdoor, ser jag fram emot att utöka vårt butiksnätverk globalt och förstärka kundupplevelsen i såväl nya som befintliga butiker, säger Oskar Hammar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08