23948sdkhjf

Här nyöppnar H&M: ”Vi fortsätter att investera i våra fysiska butiker i Sverige”

I dag, torsdag, öppnas dörrarna till kedjans senaste koncept.

Dagen före Black Friday är det nypremiär för H&M:s butik i köpcentrumet Skärholmen centrum söder om Stockholm, något Habit uppmärksammade i våras. I en ny lokal på 2 700 kvadratmeter tar kedjans senaste koncept plats. I lokalen fanns tidigare Vero Moda och Jack & Jones. 

H&M finns sedan tidigare i centrumet. Den nya lokalen är ungefär lika stor som den befintliga H&M-ytan men den nya butiken har en betydligt större säljyta och är utformad enligt det senaste konceptet med digitala lösningar. 

– Vi fortsätter att investera i våra fysiska butiker i Sverige genom att erbjuda våra kunder en förbättrad shoppingupplevelse som anpassas efter deras behov och förväntningar, säger Dirk Roennefahrt, som är försäljningschef för Sverige och Finland på H&M.

– Den nya butiken kommer att erbjuda uppdaterade provrum, Budbee-skåp för upphämtning av beställningar samt självskanningskassor för en snabbare checkout. Det är ett steg framåt i vårt arbete med att fortsatt investera i våra fysiska butiker. 

För Skärholmen centrum är nysatsningen betydelsefull.

–Det är en mycket viktig del av arbetet för att stärka platsen inom handel, service och arbete. Det gör Skärholmen centrums utbud än mer attraktivt för boende och besökare med en relevant mix av samhällsservice, tjänster, nöjen, kultur, hälso- och sjukvård, handel och bostäder, säger Eva Enochsson, Director Asset Management för Skärholmen centrum, till Habit.

Vero Moda och Jack & Jones finns kvar i köpcentrumet men i nya lokaler dit de flyttade i somras. Jack & Jones har bytt upp sig till en större och uppgraderad butik som ligger granne till den nya H&M-butiken. I samma del av köpcentrumet finns även Vero Moda.

Ytterligare en kedja i köpcentrumet kommer att uppgradera sin befintliga butik. Det är New Yorker som kommer att designa butiken enligt det senaste konceptet. Invigningen väntas ske sommaren 2024.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079